MARKAS LUČINAS
"MUTANTŲ PROTOPLAZMA"
Trūksta energijos verslui bei aktyviai veiklai?
Susipažinkite su inovaciniais Marko Lučino mitybos bei organizmo aprūpinimo energija būdais!
KURSAS SKIRTAS
• žmonėms, turintiems problemų su sveikata ir tiems, kuriems įdomi sveikatos tema,
tiems, kuriems susikaupė nuovargis ir “viskas atsibodo”,
• žmonėms, kuriems patinka tyrinėtojo ir fenotipologo Marko Lučino žinios bei jų pateikimo būdas,
• visiems žingeidiems dalykiniams žmonėms.
KURSO TIKSLAS
• supažindinti seminaro dalyvius su inovaciniais mitybos bei organizmo aprūpinimo energija būdais.
KODĖL VERTA KLAUSYTIS MARKO LUČINO?
• Marko Lučino išsilavinimas: biologas bei fiziologas;
• Markas Lučinas savo mątymą grindžia tik moksline baze;
• Markas Lučinas viską tikrina tik laboratoriniais eksperimentais, testavimu, savo patirtimi ir savo vedama statistika;
• Markas Lučinas - praktikas mono-žaliavalgis jau 7-ius metus, todėl dalinasi nuosavais praktiniais įgūdžiais.
PROGRAMA
I. KODĖL MES SENSTAME?
• sveiki mutantai! Arba kodėl mes jais tampame?
• senatvės / ląstelės fenotipas, organai, priežastys, pasekmės,
• vidinių organų fenotipas ir mažai žinomos ypatybės,
• mikrobų imperatoriai ir vergai,
• kas valgo mūsų maistą ir kas lieka mums iš to?
• kas sukelia maisto narkomaniją?
• šiek tiek mažai žinomos informacijos apie anatomiją ir fiziologiją (pvz. žarnyno ilgis, temperatūra, amžius, ir t.t.)
• kur paimti jėgų kai jų nėra? (be kavos, be tablečių, be Kanarų salų, …)
• kas vagia mūsų energiją ir ką daryti, kai nėra laiko sportui ar gydymuisi?
• kodėl bet kokia dieta - tiesus kelias į kapines, tik skirtingais keliais?
• vaistai arba "kaip žmogus kasa sau kapą su peiliu ir šakute, o gydytojai jam duoda tabletes, kad jis nepavargų to daryti…".
• jos didnybė “gleivės”: iš kur jos, kam ir kaip jų atsikratyti?
• atsakymai į klausimus.
II. KAIP GYVENTI NESENSTANT?
• remutacijos pagrindai ir pasiruošimas jai,
• kodėl medicina bevertė?
• vanduo ir kas su juo ne taip?
• kodėl negalima valgyti to, ką mums rekomenduoja?
III. NAUDINGI MARKO LUČINO PATARIMAI
• kaip išvengti problemų su bet kokiu šiuolaikiniu maistu (bet kokiu!) ir bet kokiu šiuolaikiniu vandeniu?
• produktų fenotipologija, t.y. metodika, skirta pasirinkti skanų ir sunokusį maistą,
• bananų fermentacijos ir brandinimo metodika namų sąlygomis (akivaizdi demonstracija ir degustacija),
inovatyvių, Marko Lučino sukurtų produktų degustacija,
• universalaus ir gydomojo raugo gaminimas: ultra natūralus raugas, gaminamas be druskos ir be vandens.
• kaip su M.Lučino sukurto raugo pagalba galima gaminti įvairias košes iš grikių, avižų, ryžių, o taip pat užraugti kopūstus, pomidorus, aštrius pipirus, česnaką bei kitus vaisius ir daržoves?
• degustacija,
• kaip atšviežinti produktus, kuriuos perkate parduotvėje (dezinfekcijos, plovimo, ir produktų atstatymo technologija),
• paprasti būdai gaminti namų sąlygomis pigias ir ekologines kūno higienos priemones.
IV. FENOTIPOLOGIJOS ŽINIŲ TAIKYMAS PRAKTIKOJE
• kaip tinkamai išsirinkti sau "draugą"?
• kaip teisingai "draugą" papjauti ir suvalgyti?
• skani supjaustyto "draugo" degustacija!
V. ATSAKYMAI Į KLAUSIMUS IŠ NUOSAVOS PRAKTIKOS
• atsakymai į klausimus.
• Šis seminaras, tai iškrovos diena dalyviams. Dalyviai visą dieną valgys, persivalgys ir nuo to taps tik sveikesni ir lieknesni.
INFORMACIJA APIE RENGINĮ
• renginio vieta ir data: derinama su užsiregistravusiais dalyviais,
• trukmė: 1 diena,
• seminaro laikas: 10.00 - 17.00 val.,
• kalba: rusų (galimas sinchroninis vertimas į lietuvių k. už papildomą mokestį).
N.B. Seminaro kopijavimas foto, video, audio priemonėmis draudžiamas.
Suteikiamos priemonės užsirašymui.