Trūksta energijos verslui bei aktyviai veiklai?
Susipažinkite su inovaciniais Marko Lučino mitybos bei organizmo aprūpinimo energija būdais!
SEMINARAS SKIRTAS
- žmonėms, turintiems problemų su sveikata ir tiems, kuriems įdomi sveikatos tema,
- tiems, kuriems susikaupė nuovargis ir “viskas atsibodo”,
- žmonėms, kuriems patinka tyrinėtojo ir fenotipologo Marko Lučino žinios bei jų pateikimo būdas,
- visiems žingeidiems dalykiniams žmonėms.
SEMINARO TIKSLAS
- supažindinti seminaro dalyvius su inovaciniais mitybos bei organizmo aprūpinimo energija būdais.
Kas yra Mutantų protoplazma?
KODĖL VERTA KLAUSYTIS MARKO LUČINO?
- Marko Lučino išsilavinimas: biologas bei fiziologas;
- Markas Lučinas savo mątymą grindžia tik moksline baze;
- Markas Lučinas viską tikrina tik laboratoriniais eksperimentais, testavimu, savo patirtimi ir savo vedama statistika;
- Markas Lučinas – praktikas mono-žaliavalgis jau 7-ius metus, todėl dalinasi nuosavais praktiniais įgūdžiais.
Straipsniai:
PROGRAMA:
I. KODĖL MES SENSTAME?
- sveiki mutantai! Arba kodėl mes jais tampame?
- senatvės / ląstelės fenotipas, organai, priežastys, pasekmės,
- vidinių organų fenotipas ir mažai žinomos ypatybės,
- mikrobų imperatoriai ir vergai,
- kas valgo mūsų maistą ir kas lieka mums iš to?
- kas sukelia maisto narkomaniją?
- šiek tiek mažai žinomos informacijos apie anatomiją ir fiziologiją (pvz. žarnyno ilgis, temperatūra, amžius, ir t.t.)
- kur paimti jėgų kai jų nėra? (be kavos, be tablečių, be Kanarų salų, …)
- kas vagia mūsų energiją ir ką daryti, kai nėra laiko sportui ar gydymuisi?
- kodėl bet kokia dieta – tiesus kelias į kapines, tik skirtingais keliais?
- vaistai arba “kaip žmogus kasa sau kapą su peiliu ir šakute, o gydytojai jam duoda tabletes, kad jis nepavargų to daryti…”.
- jos didnybė “gleivės”: iš kur jos, kam ir kaip jų atsikratyti?
- atsakymai į klausimus.
II. KAIP GYVENTI NESENSTANT?
- remutacijos pagrindai ir pasiruošimas jai,
- kodėl medicina bevertė?
- vanduo ir kas su juo ne taip?
- kodėl negalima valgyti to, ką mums rekomenduoja?
III. NAUDINGI MARKO LUČINO PATARIMAI
- kaip išvengti problemų su bet kokiu šiuolaikiniu maistu (bet kokiu!) ir bet kokiu šiuolaikiniu vandeniu?
- produktų fenotipologija, t.y. metodika, skirta pasirinkti skanų ir sunokusį maistą,
- bananų fermentacijos ir brandinimo metodika namų sąlygomis (akivaizdi demonstracija ir degustacija),
- inovatyvių, Marko Lučino sukurtų produktų degustacija,
- universalaus ir gydomojo raugo gaminimas: ultra natūralus raugas, gaminamas be druskos ir be vandens.
- kaip su M.Lučino sukurto raugo pagalba galima gaminti įvairias košes iš grikių, avižų, ryžių, o taip pat užraugti kopūstus, pomidorus, aštrius pipirus, česnaką bei kitus vaisius ir daržoves?
- degustacija,
- kaip atšviežinti produktus, kuriuos perkate parduotvėje (dezinfekcijos, plovimo, ir produktų atstatymo technologija),
- paprasti būdai gaminti namų sąlygomis pigias ir ekologines kūno higienos priemones.
IV. FENOTIPOLOGIJOS ŽINIŲ TAIKYMAS PRAKTIKOJE
- kaip tinkamai išsirinkti sau “draugą”?
- kaip teisingai “draugą” papjauti ir suvalgyti?
- skani supjaustyto “draugo” degustacija!
V. ATSAKYMAI Į KLAUSIMUS IŠ NUOSAVOS PRAKTIKOS
- atsakymai į klausimus.
Šis seminaras, tai iškrovos diena dalyviams. Dalyviai visą dieną valgys, persivalgys ir nuo to taps tik sveikesni ir lieknesni.
INFORMACIJA APIE RENGINĮ
- renginio vieta: “Vytautas Mineral SPA”, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas,
- trukmė: 1 diena,
- seminaro laikas: 10.00 – 17.00 val.,
- kalba: rusų (galimas vertimas į lietuvių k. už papildomą mokestį).
N.B. Seminaro kopijavimas foto, video, audio priemonėmis draudžiamas.
Suteikiamos priemonės užsirašymui.
REGISTRUOKITĖS Į MARKO LUČINO SEMINARĄ JAU DABAR!